TERVETULOA ARSKA-PALVELUUN!
ARSKA on arkiston sähköinen asiointipalvelu. ARSKA sisältää Helsingin kaupungin rakennusvalvontaviraston arkistoon tallennetut rakennuspiirustukset. Tällaisia ovat esimerkiksi pääpiirustukset eli arkkitehtipiirustukset, erityissuunnitelmat eli työ-, rakenne-, ilmanvaihto-, vesi- ja viemäröintipiirustukset selvityksineen.
Hae rakennuspiirustuksia

Hae

Haku osoitteella esim. Kalevankatu 3. Haku etsii rakennusten sijainnin osoitteen perusteella, minkä jälkeen voit valita oikean rakennuksen kartalta. Haku kohdistuu osoitetietoihin, sekä mm. rakennussuunnitelmien lupatunnuksiin. Tarkennetussa haussa voit kohdistaa haun tiettyihin tietoihin. Tarkempia ohjeita saat tästä

Tiedotteet

13.2.2017
Helsingin kaupungin rakennusvalvontaviraston palvelupiste Tellinki, arkiston asiakas- ja tietopalvelu on suljettu keskiviikkona 1.3.2017 klo 13.00 alkaen henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Muulloin arkiston asiakas- ja tietopalvelu on avoinna normaalisti ma-pe klo 9.00-14.00. Muutokset eivät vaikuta arkiston sähköisen asiointipalvelu ARSKA:n käyttöön. Kiinteistönhaltij... (Lue koko tiedote)
27.1.2017
Helsingin kaupungin rakennusvalvontaviraston palvelupiste Tellingin Neuvonta ja Neuvonnan puhelinpalvelu on suljettu perjantaisin 1.2.2017 alkaen. Neuvonta on avoinna maanantaista torstaihin klo 9.00–13.00. Neuvonnan puhelinpalvelun uusi palveluaika on ma–to klo 10.00–13.00. Palvelupiste Tellingin arkiston asiakas- ja tietopalvelu ja Tietotori on avoinna normaalisti m... (Lue koko tiedote)
24.1.2013
Rakennusvalvontaviraston arkiston sähköisessä asiointipalvelussa ARSKA:ssa käyvät maksuvälineinä verkkopankkitunnusten lisäksi luottokortit 23.1.2013 alkaen (Visa, Mastercard, Mastercard Debit, Visa Debit ja Visa Electron). Voit suorittaa maksun luotto-ominaisuuden lisäksi MasterCard Debit, Visa Debit tai Visa Electron -korteilla. Luottokorttimaksaminen tapahtuu Luott... (Lue koko tiedote)
eCity | ARSKA on Helsingin kaupungin rakennusvalvontaviraston tarjoama rakennuspiirustusten myyntipalvelu. Palvelun toiminnasta ja aineiston ylläpidosta vastaa rakennusvalvontavirasto, palvelun on toteuttanut Sito. Palvelutapahtumassa ilmenneissä ongelmatilanteissa ja muissa kysymyksissä ota yhteyttä rakennusvalvontavirastoon viraston palautelomakkeen kautta. (Yhteystiedot)