TERVETULOA ARSKA-PALVELUUN!
ARSKA on arkiston sähköinen asiointipalvelu. ARSKA sisältää Helsingin kaupungin rakennusvalvontaviraston arkistoon tallennetut rakennuspiirustukset. Tällaisia ovat esimerkiksi pääpiirustukset eli arkkitehtipiirustukset, erityissuunnitelmat eli työ-, rakenne-, ilmanvaihto-, vesi- ja viemäröintipiirustukset selvityksineen.
Hae rakennuspiirustuksia

Hae

Haku osoitteella esim. Kalevankatu 3. Haku etsii rakennusten sijainnin osoitteen perusteella, minkä jälkeen voit valita oikean rakennuksen kartalta. Haku kohdistuu osoitetietoihin, sekä mm. rakennussuunnitelmien lupatunnuksiin. Tarkennetussa haussa voit kohdistaa haun tiettyihin tietoihin. Tarkempia ohjeita saat tästä

Tiedotteet

24.1.2013
Rakennusvalvontaviraston arkiston sähköisessä asiointipalvelussa ARSKA:ssa käyvät maksuvälineinä verkkopankkitunnusten lisäksi luottokortit 23.1.2013 alkaen (Visa, Mastercard, Mastercard Debit, Visa Debit ja Visa Electron). Voit suorittaa maksun luotto-ominaisuuden lisäksi MasterCard Debit, Visa Debit tai Visa Electron -korteilla. Luottokorttimaksaminen tapahtuu Luott... (Lue koko tiedote)
10.5.2011
Mikäli palvelussa tai aineistossa esiintyy virheitä tai puutteita, ilmoita siitä sivuston Palaute-lomakkeen kautta. Tutustu myös palvelun käyttöohjeisiin. Palaute-lomake ja käyttöohjeet löytyvät sivuston alalaidasta.
5.10.2010
Kopioita helsinkiläisten rakennusten rakennuspiirustuksista voi hankkia verkosta lokakuun alusta lähtien, kun Helsingin kaupungin rakennusvalvontavirasto julkaisee ARSKA-nimisen avoimen internetpalvelun. Palvelun kautta löytää lähes minkä tahansa Helsingissä sijaitsevan rakennuksen rakennuspiirustukset pää- ja erityispiirustuksineen. ARSKA on laajuudessaan ja avoimuud... (Lue koko tiedote)
eCity | ARSKA on Helsingin kaupungin rakennusvalvontaviraston tarjoama rakennuspiirustusten myyntipalvelu. Palvelun toiminnasta ja aineiston ylläpidosta vastaa rakennusvalvontavirasto, palvelun on toteuttanut Sito. Palvelutapahtumassa ilmenneissä ongelmatilanteissaja ja muissa kysymyksissä ota yhteyttä rakennusvalvontavirastoon viraston palautelomakkeen kautta (Yhteystiedot). (Yhteystiedot)